Reseller product overzicht

Eaxpertise is reseller voor een een aantal producten en AddOns voor Sparx Enterprise Architect waaronder:

Sparx Enterprise Architect

Voor Sparx Enterprise Architect biedt eaxpertise naast consultancy en training ook dienstverlening bij de aanschaf en installatie. Wilt u Sparx Enterprise aanschaffen in combinatie met ondersteuning bij installatie neem dan gerust contact met ons op.

EADocx


Eadocx is de Microsoft Word en Excel document generator Add-In voor Enterprise Architect voor het publiceren vankant en klare hoge kwaliteits documenten in een paar muisklikken. Hiermee kunt u uw review en update proces eenvoudig verbeteren en toegankelijk maken voor iedereen. Al uw EA inhoud wordt precies geprint zoals u dat wilt en eenvoudig te gebruiken door al uw stakeholders.

Model Expert


Model Expert is HET hulpmiddel voor modelleur bij het opstellen van kwalitatieve modellen in Enterprise Architect.Model Expert geeft u controle, kwaliteit en consistentie!

Prolaborate


Prolaborate is een webviewer voor Enterprise Architect repositories. Het biedt functionaliteit voor het publiceren van de repository inhoud, samenwerken met stakeholders van de modellen in de vorm van reviews en het bewerken van delen van de repository via een webinterface.