EAXpertise geeft Sparx Enterprise Architect trainingen tijdens de TFG summerschool

Data modelleren met Sparx Enterprise Architect

Heb je een rol bij het modelleren van data, opstellen van architecturen, richting geven aan verandering en projecten of ben je op andere wijze nauw betrokken bij data virtualisatie, master data of big data in je organisatie? Dan is deze praktische datamodellering training met Sparx Enterprise Architect echt iets voor jou.

In deze training gaan we in op de verschillende vormen van data modellering voor conceptuele, logische en fysieke modellering en gaan hands on aan de slag hiermee in Sparx Enterprise Architect. Aan het einde van deze eendaagse training heb je een beeld van de basistechnieken in datamodellering en kun je met Sparx Engterprise Architect.

Deze training wordt op 9 juli gegeven binnen de TFG Academy summerschool in het TFG House in Zoetermeer. Iedereen kan deelnemen, maten van TFG ontvangen een interessante korting

 

Architectuur modelleren met ArchiMate 3 en Sparx Enterprise Architect

Enterprise Architect wordt steeds meer gebruikt als modelleertool voor het uitwerken van bedrijfs- en informatie architecturen. Hoe de tool succesvol gebruikt kan worden binnen architectuurteams komt op praktische wijze aan de orde in deze workshop.

Op basis van een eenvoudige case ga je aan de slag met het opstellen van een architectuurmodel in ArchiMate 3 en Sparx Enterprise Architect. Daarnaast leer je hoe je de modellen kunt publiceren, hoe je HTML sites kunt genereren en hoe je met anderen samenwerkt voor review en team modellering. Kortom een stoomcursus architectuur modelleren in Enterprise Architect.

 

Masterclass Data Management

Data management krijgt bij steeds meer organisaties aandacht. Door de introductie van Big Data toepassingen, de AVG of meer data gedreven organisatievormen, het zijn redenen om met data management aan de slag te gaan. Maar waar begin je, hoe pak je het aan, welke stakeholder betrek je bij je aanpak, wat is de relatie met architectuur, welk raamwerk ga je inzetten, is er tooling aanwezig. Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt in de praktische tweedaagse Masterclass Data Management

 

De masterclass wordt op 22 en 23 juli gegeven tijdens de TFG Academy Summerschool in het TFG House in Zoetermeer. Tijdens deze tweedaagse ga je hands on aan de slag met Data Management, daarnaast ontvangt iedere deelnemer het boek Data Modelleren in de Praktijk. Deze summerschool training is toegankelijk voor iedereen geïnteresseerd in Data Management, maten van TFG ontvangen een aantrekkelijke korting. Kijk voor meer informatie op: